Βιογραφικό

  Δημήτρης  Μαύρος

                   Φυσιοπαθητικός-Βελονιστής-Ειδικός Ρεφλεξολόγος

 

Ο Δημήτρης Μαύρος είναι φυσιοπαθητικός MSc του πανεπιστημίου Ansted και κάτοχος Higher Diploma στον τομέα του ηλεκτροβελονισμού (μεθόδου W.E.A.) του Berkeley-London-UK.Έχει καταθέσει επίσης το διδακτορικό του στο δημόσιο πανεπιστήμιο Ansted.

Η γνωριμία του με τον χώρο της εναλλακτικής ιατρικής ξεκίνησε ήδη από το 1986, οπότε επισκέφτηκε για πρώτη φορά το νησί Jawa της Ινδονησίας, και συνεχίστηκε ως διαδοχική εκπαίδευση σε χώρες, όπως είναι η Κίνα, η Ταϋλάνδη, η Ινδονησία και η Κορέα, όπου εξειδικεύτηκε στον βελονισμό, σε θεραπείες της σπονδυλικής στήλης και στη ρεφλεξολογία-ζωνοθεραπείες.

 

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης κατάρτισης, ο Δημήτρης Μαύρος συμμετείχε στην ανάπτυξη των προγραμμάτων anti-tox σε συνεργασία με την eco-house, ενημερώνοντας επαγγελματίες και ιδιώτες με σχετικές εισηγήσεις, ενώ  παρακολούθησε  επίσης και τα παρακάτω σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν από τη  N.H.S Hellas:

  • Ανάλυση της Ολιστικής Θεραπείας της Ενέργειας από την Αρχαία Ελληνική έως την Κινεζική Ιατρική-  Μάιος 1999.
  • Θεραπείες στην αρχαία Ελλάδα- Ιανουάριος  2001.
  • Ρεφλεξολογία προσώπου και ειδικά σημεία του προσώπου, Θεραπεία και Πρακτική- Δεκέμβριος 1998.
  • Ρεφλεξολογία Ζώνης  & Ρεφλεξολογία Αυτιού – Νοέμβριος 1998.
  • Μέθοδος ενεργοποίησης της Prof. Nozie

 

 

Ο Δημήτρης Μαύρος έχει συνεργαστεί με κέντρα φυσικής αποκατάστασης, αλλά και νοσοκομεία, όπως είναι το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό. Έχει διατελέσει διευθυντής και καθηγητής σε σχολή Εναλλακτικών Μεθόδων Θεραπείας, όπου έχει διδάξει στον τομέα ρεφλεξολογίας/ηλεκτροβελονισμού/συμβουλευτικής διατροφολογίας.

Από το 2001 διατηρεί δικό του κέντρο εναλλακτικής θεραπευτικής και φυσικής αποκατάστασης, το οποίο πλέον βρίσκεται στην οδό Καλλικρατείας 19, στη Νέα Ιωνία.